2013. augusztus 11., vasárnap

Trójai Programok

Először is tisztázzuk hogy mi is az trójai!
Sokan tévesztik össze a féreggel, de a féreg csak pusztít(a fő célja hogy minél több gépet megfertőzzön) és azt hiszik, hogy a trójai is. Viszont a trójai sokkal hasznosabb, mert tudjuk irányítani a fertőzött gépet vele. A féreg is hasznos de csak azok számára akik rombolni akarnak... :D
Na akkor el is lehet kezdeni. A programnak amit most mutatni fogok a neve: The Beast Trojan. Innen lehet letölteni:
https://sites.google.com/site/trojandownloads/beast-2-07
Indítsd el, és kattints a Build Server gombra ezzel lehet csinálni 1 trójai szervert amin keresztül az áldozat gépét fogjuk irányítani.
Ezután előjön egy ablak ahol konfigurálhatjuk a szerverünket. Először is be kell állítani egy jelszót. Erre azért van szükség hogy ne tudjon akárki csatlakozni a szerverre csak mi. Aztán a portot, amin keresztül fog kommunikálni a szerver az áldozat géppel. Be lehet még állítani hogy injectálja magát egy másik processbe. (Úgy fog tűnni mintha az explorer.exe futna a Feladatkezelőben)
Valahogy így állítsátok be,hogy ne legyen feltűnő,aztán kattints a Notifications gombra és ott kell megadni az ip címedet,hogy kapcsolatot tudjon csinálni a két gép között ha remote hoston akarod futtatni akkor használd a wan ip-det. :)
Ezután kattints a Startup gombra és ha át akarod írni,hogy hogyan hozza létre magát a registrybe akkor itt megteheted.. :)
Ezután kattints a(z) Av-FW Kill-re. Ez nem csinál sok mindent csak kinyírja az antivírust meg a tűzfalat.
Ha akarod akkor jelöld be. Utána kattints a Misc gombra és ott beállíthatod,hogy engedélyezze e a keyloggolást vagyis, hogy rögzítse a lenyomott billentyűket(vagy ne). A Fake Error Message azért jó mert amikor elindítja a programot akkor kell valami ok hogy ő miért nem kap semmilyen interakciót. Ezt így lehet beállítani: Katt a Configure gombra a fake error message alatt és állítsd be,hogy milyen hibát dobjon fel mikor elindul a trójai szerver.
A test gombbal lehet tesztelni a jelentést, aztán kattints az Exe iconra és válassz egy ikont ha nem tetszenek az ikonok akkor tallóz be egyet a Choose Icon gombbal  és kattints a Save Server gombra. Oda fogja tenni a szervert ahol a beast van.

Ha ez megvan meg kell szerezni az áldozat ip címét és ha megvan és elindította fel lehet rá csatlakozniés akkor elég sok mindent lehet például keyloggert atkiválni cd-romot nyitogatni stb :)
Itt egy általam készített videó tutorial: